Olejek eteryczny z lawendy

25,00 zł
Udostępnij

Odkryj magiczny lawendowy olejek eteryczny, który jest w 100% ekologiczny, pozyskiwany z całej rośliny przez destylację parową. Jego najbardziej skoncentrowana forma prezentuje szereg dobroczynnych właściwości lawendy, idealnych do aromaterapii i tworzenia relaksującej atmosfery. Bez domieszek sztuczny substancji, nasz olejek jest doskonały do wyrobów kosmetycznych i komercyjnych, zapewniając przyjemny i odprężający zapach dla potencjalnych klientów.

Składniki / Materiały: 100% Lavandula Intermedia Oil to olejek eteryczny otrzymywany z całej rośliny Lavandula intermedia, Labiatae.
Część Użytej Rośliny: Kwiaty, Liście i gałązki
Metoda Ekstrakcji: Destylacja parowa
Pochodzenie: Polska

Poznaj szczegółową:
kartę IFRA /badania alergenów: www.lawendoweoczko.pl/pdf/IFRA_olejek_eteryczny_lawenda_posrednia.pdf
kartę charakterystyki olejku z lawendy www.lawendoweoczko.pl/pdf/2023_SDS_olejek_eteryczny_lawenda_posrednia.pdf

Twój koszyk

    Twój koszyk jest pusty

    Mogą Ci się też spodobać